0800 0376 (GRATIS)

Boomverzorging Friesland

Bomen en onderhoud in Friesland

Friesland is een prachtige provincie met veel natuur. Naast de open wateren, de molens en de weilanden met vee maakt ‘het groen’ dit mooie plaatje compleet. Heeft u zo’n prachtige oude eikenboom in de tuin die in de zomer voor een heerlijk koel plekje in  uw tuin zorgt? Of een andere prachtige boom, of misschien wel meerdere bomen?

Ondanks het mooie plaatje dat door deze bomen gecreëerd wordt hebben bomen ook zorg en onderhoud nodig. Boomservice Nederland in Friesland zijn de boomspecialisten! Als u professioneel advies nodig heeft over de gezondheid en conditie van uw boom/bomen bent u bij ons aan het juist adres!

Waarom Boomservice Nederland?

Het beste onderhoud en verzorging voor uw boom/bomen:

  • Een totaal specialist in het beheer van bomen
  • Landelijke dekking en optimale bereikbaarheid
  • Kwaliteit, veiligheid (VCA-certificering – ISO 9001 – Groenkeur) en duurzame oplossingen
  • Full service: beheer en onderhoud onder één dak
  • Een specialist in ziektebestrijding
  • Professioneel en modern machinepark

Boomspecialisten in Friesland

Als landelijk opererend boomspecialist werken we veel in Friesland. We zijn onder andere gespecialiseerd in het snoeien, rooien, planten en kappen van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Maar we stobbefrezen ook boomstronken, doen onderzoek en taxeren bomen voor overheden en particulieren.

Het team van Boomservice Nederland staat voor u klaar met een professioneel machinepark en de juiste diploma’s op zak.

Grote of kleine groenprojecten? Boomservice Nederland staat klaar. We nemen graag de zorg voor uw bomen uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.