0800 0376 (GRATIS)

Boomverzorging Brabant

Bomen en onderhoud in Brabant

Natuur en landschap is in Brabant erg belangrijk. Ze zijn al eeuwenlang gezichtsbepalend en geven identiteit aan de provincie. Zo wordt er samen met de boeren en landeigenaren aan verschillende projecten gewerkt om deze landschappen te behouden. De provincie moedigt de boeren en landeigenaren aan om zelf hun steentje bij te dragen als het gaat om verzorging en onderhoud van de natuur.

Boomservice Nederland helpt graag mee om het karakter van de provincie te behouden. Wij zijn de boomspecialisten in Brabant en zijn gespecialiseerd in het verzorgen, snoeien, kappen, rooien en planten van alle soorten bomen. Als u professioneel advies nodig heeft over de gezondheid en conditie van uw boom/bomen bent u bij ons aan het juist adres!

Waarom Boomservice Nederland?

Als u kiest voor Boomservice Nederland, kiest u voor

  • een totaal specialist in het beheer van bomen;
  • landelijke dekking en optimale bereikbaarheid;
  • kwaliteit, veiligheid (VCA-certificering – ISO 9001 – Groenkeur) en duurzame oplossingen;
  • full service: beheer en onderhoud onder één dak;
  • een specialist in ziektebestrijding;
  • professioneel en modern machinepark.

Boomspecialisten in Brabant

Als landelijk opererend boomspecialist werken we veel in Brabant. We zijn onder andere gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Maar we stobbefrezen ook boomstronken, doen onderzoek en taxeren bomen voor overheden en particulieren.

Het team van Boomservice Nederland staat voor u klaar met een professioneel machinepark en de juiste diploma’s op zak.

Grote of kleine groenprojecten? Boomservice Nederland staat klaar. We nemen graag de zorg voor uw bomen uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.