0800 0376 (GRATIS)

Boomverzorging Limburg

Bomen en onderhoud in Limburg

Zuid-Limburg met het groene Heuvelland, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland de Maasplassen in Midden Limburg, Noord-Limburg met het natuurrijke Land van Peel en Maas en de vennen en stuifduinen in de Maasduinen. Van uitgestrekte bos- en heidearealen, moerassige hoogveengebieden tot hoog-en-droog-gelegen zandverstuivingen en mergelplateaus. In Limburg is een grote diversiteit aan natuur en landschap. Hier door zijn er dan ook vele verschillende boomsoorten die allemaal hun eigen manier van verzorging en onderhoud nodig hebben.

Bij Boomservice-Nederland in Limburg bent u aan het juiste adres als het gaat om een professionele verzorging van bomen. Heeft u bomen die verzorging nodig hebben of bomen die gesnoeid moeten worden? Wilt u advies over de conditie en gezondheid van uw bomen? Als boomspecialisten hebben we alles in huis om uw bomen goed en veilig voor u te verzorgen.

Waarom Boomservice Nederland?

Als u kiest voor Boomservice Nederland, kiest u voor

  • een totaal specialist in het beheer van bomen;
  • landelijke dekking en optimale bereikbaarheid;
  • kwaliteit, veiligheid (VCA-certificering – ISO 9001 – Groenkeur) en duurzame oplossingen;
  • full service: beheer en onderhoud onder één dak;
  • een specialist in ziektebestrijding;
  • professioneel en modern machinepark.

Boomspecialisten in Limburg

Als landelijk opererend boomspecialist werken we veel in Limburg. We zijn onder andere gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Maar we stobbefrezen ook boomstronken, doen onderzoek en taxeren bomen voor overheden en particulieren.

Het team van Boomservice Nederland staat voor u klaar met een professioneel machinepark en de juiste diploma’s op zak.

Grote of kleine groenprojecten? Boomservice Nederland staat klaar. We nemen graag de zorg voor uw bomen uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.