0800 0376 (GRATIS)

Boomverzorging Zuid-Holland

Bomen en onderhoud in Zuid-Holland

In deze verstedelijke provincie is nog veel te genieten van de natuur door de prachtige natuurgebieden. Ondanks dat veel van de natuur plaats heeft moeten maken voor bebouwing en infrastructuur is het van belang om de provincie zo groen mogelijk te houden. U kunt hier aan meehelpen door goed te zorgen voor de bomen op uw erf of juist door het aanplanten van bomen, struiken en/of planten.

Heeft u bomen die verzorging nodig hebben of bomen die gesnoeid moeten worden? Wilt u advies over de conditie en gezondheid van uw bomen? Als boomspecialisten hebben we alles in huis om uw bomen goed en veilig voor u te verzorgen.

Waarom Boomservice Nederland?

Als u kiest voor Boomservice Nederland, kiest u voor

  • een totaal specialist in het beheer van bomen;
  • landelijke dekking en optimale bereikbaarheid;
  • kwaliteit, veiligheid (VCA-certificering – ISO 9001 – Groenkeur) en duurzame oplossingen;
  • full service: beheer en onderhoud onder één dak;
  • een specialist in ziektebestrijding;
  • professioneel en modern machinepark.

Boomspecialisten in Zuid-Holland

Als landelijk opererend boomspecialist werken we veel in Zuid-Holland. We zijn onder andere gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Maar we stobbefrezen ook boomstronken, doen onderzoek en taxeren bomen voor overheden en particulieren.

Het team van Boomservice Nederland staat voor u klaar met een professioneel machinepark en de juiste diploma’s op zak.

Grote of kleine groenprojecten? Boomservice Nederland staat klaar. We nemen graag de zorg voor uw bomen uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.