0800 0376 (GRATIS)

Bomen kappen

Staat een boom in de weg en vormt dat een gevaar voor de omgeving? Dan begrijpen we dat u die boom liever kwijt als rijk bent. Zijn het kleine bomen dan kunt u deze zelf omhakken. Wanneer ze groter zijn willen wij, als specialist in boomverzorging, graag de bomen kappen voor u. In sommige gevallen is daar echter wel een kapvergunning voor nodig, maar ook daar helpen we u graag bij.

Bomen kappen met de grootst mogelijke zorg

Het kappen van bomen is gespecialiseerd werk. Er is vaak ook weinig ruimte om de boom naar beneden te halen. Veiligheid staat dan ook altijd voorop. Daarom komen we bij u met een gespecialiseerd team met modern gereedschap en machines om uw bomen veilig en wel voor u te kappen. We bestuderen de omgeving en kijken hoe we het beste de bomen voor u kunnen kappen.
Hoe gaan we de bomen voor u kappen?

Dat kappen gebeurt stapje voor stapje. We klimmen eerst in de boom om de takken te verwijderen. Dan laten we de takken langzaam naar beneden zakken. Zo zijn er geen obstakels meer en gaat het kappen van uw bomen vervolgens gemakkelijk in gedeelten kappen. Uiteraard ruimen we ook alles weer keurig op, zonder sporen achter te laten.

Liever snoeien of rooien?

Bomen kappen is niet altijd nodig. Even een mooie knipbeurt en de boom kan er weer een tijdje tegenaan. We zijn er dan ook voor u met:

  • Het snoeien van de bomen
  • Bomen rooien
  • Verplanten van uw bomen

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons en we vertellen u graag meer. Uiteraard kunt u ook altijd een offerte aanvragen. Ook geheel vrijblijvend.