0800 0376 (GRATIS)

Bomen rooien

Heeft uw boom een ernstige ziekte onder de leden? Is de boom omgewaaid tijdens een beste storm en vormt het nu hinder voor de omgeving? Dan mag altijd u bij ons aankloppen en kunnen wij de bomen voor u kappen en eventueel ook rooien. In sommige gevallen is daar eerst wel een kapvergunning voor nodig, maar ook daar helpen we u graag bij. Bij stormschade of andere calamiteiten staan we zelfs 24/7 u klaar!

Zelfs op moeilijke plaatsen met gemak bomen rooien

Er is vaak maar weinig ruimte om de boom te kappen. Een boom in de binnenstad kun je niet makkelijk laten vallen. Voor we met uw wensen aan de slag gaan, bestuderen we eerst de situatie rondom de boom. Bijvoorbeeld of de plek is te bereiken met een kraan. Feit is dat we bijna altijd de bomen voor u kunnen rooien, hoe moeilijk bereikbaar de boom ook is. In parken, bossen, bij u op uw recreatieterrein of in natuurgebieden.

Rooien van uw bomen en stronk laten zitten

De stronk van de omgekapte boom verwijderen is nodig als er op de bewuste plek weer bouwwerkzaamheden plaats vinden of er weer gras moet groeien. Als dat niet het geval is, is het compleet verwijderen van de stronk ook niet noodzakelijk. En bovendien zorgt Moeder natuur er zelf uiteindelijk voor dat er niks van de stronk overblijft. Uiteraard kunnen we ook volledig de bomen voor u rooien en dus met wortel en al verwijderen. Daar hebben we onze gespecialiseerde mensen voor in huis in combinatie met geavanceerde machines.

Uw boom laten verzorgen?

Is uw boom in prima staat maar wilt u hem alleen ergens anders zien bloeien? Of kan uw boom wel even een knipbeurt gebruiken? Dan zijn we er ook voor u met:

  • Het snoeien van de bomen
  • Verplanten van uw bomen
  • Bomen kappen

Meer weten?

Meer informatie over onze boomverzorging of het rooien van uw bomen? Neem dan te allen tijde geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer. Uiteraard kunt u ook altijd een offerte aanvragen. Ook geheel vrijblijvend.